top of page
Original on Transparent.png

Spuiten

De industriële spuiterij in de scheepsbouw
Als industriële spuiterij zijn wij gespecialiseerd in de scheepsbouw. Incidenteel komt er ook werk uit andere sectoren, maar dit wordt vooraf eerst goed afgestemd. Onze hallen zijn dusdanig ingericht dat we zowel grote als ook kleinere opdrachten naast elkaar kunnen verwerken. We hebben verf die aan de lucht kan/moet drogen, en ook verf die middels de oven gedroogd moet worden.


Diverse voorbehandelingen

Onze vakmensen zijn zich er goed van bewust dat elk schip een eigen handleiding heeft waarop de reparatie dan ook per behandeling wordt afgestemd. Hierbij is uiteraard onder andere het materiaal van de boot, de ondergrond en de staat van de verf van doorslaggevend belang.

We werken uitsluitend met hoogwaardige producten (zoals Hempel en Sigma) en conform de milieurichtlijnen die gelden voor deze processen. Een uitgebreide coatingrapportage kan desgewenst opgeleverd worden.

Indien het materiaal eerst gestraald dient te worden, om het beste spuitresultaat te krijgen, kan dit ook in onze eigen straalcabine plaatsvinden. We stemmen dit altijd vooraf af met de klant. Bekijk hier meer informatie over stralen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Met ons deskundig en ervaren personeel kunnen wij je verder helpen met het realiseren van een positief eindresultaat. Ben je op zoek naar een kwalitatief hoog spuitresultaat, goede producten en transparante communicatie? Bekijk www.flexcoating.nl voor alle informatie. Of neem contact met ons op!

 

bottom of page