top of page

Op zoek naar de juiste slang?
Gebruik onze slang select tool!

agriculture-banner_edited.jpg

Neem contact met ons op!

Agriculture / Landbouw slangen

FlexInd B.V. heeft een groot assortiment van zowel kunststof als rubber slangen van het merk ALFAGOMMA. In deze groep agriculture slangen ook wel landbouw slangen genoemd zitten onder andere slangtypes als de Alfagomma 591AE, Alfagomma 593AK en Alfagomma 702AA airseeder slang. Deze rubber en kunststofslangen zijn speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector. Een sector waar slijtvaste slangen nodig zijn!

Bent u opzoek naar een specifieke slang? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.


Alfagomma & FlexInd B.V. 

 

Welkom bij FlexInd, dé specialist in landbouwslangen van topkwaliteit. Als toonaangevende leverancier van industriële slangen begrijpen we de unieke behoeften van de agrarische sector en streven we ernaar om efficiënte, duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van moderne landbouwpraktijken.

 

Onze uitgebreide selectie landbouwslangen is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de landbouwindustrie. Of u nu op zoek bent naar irrigatieslangen, mestslangen, of spuitslangen, bij FlexInd vindt u een breed scala aan hoogwaardige Alfagomma slangen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten van verschillende landbouwtoepassingen.

 

Waarom kiezen voor Alfagomma landbouwslangen?

 

1. Kwaliteit -De landbouwslangen van Alfagomma zijn vervaardigd volgens de hoogste industrienormen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingen en langdurig gebruik. Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal in al Alfagomma hun producten, wat resulteert in minder downtime en meer efficiëntie voor uw landbouwactiviteiten.

 

2. Veelzijdigheid - Of u nu een grote agrarische onderneming leidt of een familiebedrijf runt, onze diverse reeks landbouwslangen biedt oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Van watertransport tot chemische verwerking, wij hebben de juiste slang voor uw specifieke behoeften.

 

3. Technische ondersteuning - Bij FlexInd & Alfagomma gaan hoogwaardige producten hand in hand met uitstekende klantenservice. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste landbouwslangen voor uw specifieke toepassingen. Wij voorzien u graag van technisch advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossingen krijgt voor uw landbouwbedrijf.

 

4. Milieubewust - Wij begrijpen het belang van milieuvriendelijke landbouwpraktijken en streven ernaar om onze producten en processen voortdurend te verbeteren om de impact op het milieu te minimaliseren. Onze landbouwslangen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

 

Maximaliseer uw landbouwrendement met Alfagomma slangen van FlexInd B.V.

 

Bij FlexInd geloven we in het leveren van hoogwaardige landbouwslangen die de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid van uw landbouwoperaties bevorderen. Alfagomma hun producten zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de moderne landbouw en zijn het resultaat van jarenlange expertise en innovatie.

 

Neem vandaag nog actie en ontdek hoe FlexInd & Alfagomma uw landbouwbedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze landbouwslangen en andere oplossingen, of vraag een offerte aan om uw landbouwactiviteiten te optimaliseren.

 

FlexInd B.V. - Uw partner voor hoogwaardige landbouwslangen en totale klanttevredenheid.

Contact

Bunsenstraat 5
3316 GC Dordrecht

info@flexind.nl

+31 (0) 85 23 69 922

bottom of page