top of page

Afsluiters

Productoverzicht Afsluiters

Kogelkranen Mini

kogelkraan mini

De RUB valves mini kogelkranen zijn bedoeld voor het afsluiten van de watertoevoer of luchttoevoer binnen een installatie. De afsluiting vindt plaats door middel van een kogelafsluiter. De mini kogelkranen zijn voorzien van een zwarte hendel of kunnen bediend worden door middel van een schroevendraaier.

De S35 Mini kogelkraan is een equivalent van Fig 6011. Deze mini afsluiters zijn leverbaar met een beide kanten binnendraad of in de versie met binnen en buitendraad. De mini kogelkranen uit deze serie zijn geschikt tot een werkdruk van 30 bar en verkrijgbaar tot 1/2 ‘’

Voldoet deze afsluiter niet aan uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts voor een advies op maat.

Kogelkranen 3-weg

kogelkranen 3-weg

Bekijk onze selectie 3-weg kogelkranen, dit betekend dat er drie poorten of aansluitingen op de kogelkraan aanwezig zijn. Er zijn 2 types beschikbaar: L-boring en T-boring.

Hierdoor is het mogelijk om meerdere stromingspatronen in te stellen met de hendel van de kogelkraan. Controleer altijd welk stromingspatroon het beste bij uw toepassing past.
 

Messing kogelkranen zijn het meest gekozen en worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan media, zoals water, oliën, gas, perslucht en andere niet-agressieve media. Voor toepassingen met agressieve media kiest u het beste voor roestvrij staal.
 

logo1_edited.png

Kogelkranen lang

kogelkranen lang

Messing kogelkraan met lange draad , geschikt voor 40 Bar. Deze Rub Valves kogelafsluiters met volle doorlaat is gemaakt van messing kogelkraan, aan beide zijde voorzien van BSP binnendraad volgens ISO 228.PTFE afdichtingen om de kogel en puur PTFE pakking om de spindel.

Alle kranen zijn minimaal 24 uur getest op lekdichtheid. Door de langere schroefdraad kan de kogelkraan eenvoudig gebruikt worden met koppelingen. Waar je bij een normale kogelkraan één of 2 draadgangen te kort komt voor een goede afdichting.

Kogelkranen RVS

kogelkraan_bsp_m3_2delig_fb_ld_dr_dr_l_9

De RVS kogelkranen van Flexind BV zijn een equivalent van de Eriks Fig. 7752 Kogelkraan.

Deze RVS 2 delige kogelkraan is voorzien van een lock en heeft een volle doorlaat met PTFE afdichtingen. Daarnaast een blauwe plastic coating om het hendel. De RVS kogelkraan is geschikt tot een werkdruk van 65 bar.

Kogelkranen

Kogelkranen

Kogelkranen worden overal en in steeds meer applicaties toegepast. Ze onderscheiden zich dan ook door hun hoogwaardige constructie, eenvoudige bediening en brede toepasbaarheid. Kogelkranen zijn bovendien eenvoudig te automatiseren en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Flexind biedt u een hoogwaardig pakket 1-, 2- en 3-delige kogelkranen met draad-, las- of snijring/ knelring aansluitingen van gerenommeerde merken als Rub valves. Dankzij dit brede productassortiment is voor vrijwel elke applicatie de beste oplossing beschikbaar. 

logo1_edited.png

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters zijn ontworpen voor volledig open of volledig gesloten situatie. Ze worden in een leidingnetwerk geïnstalleerd als isolatiekleppen en mogen niet worden gebruikt als regelafsluiters. Wanneer je de afsluiter wil openen doe je dat tegen de klok in en sluiten met de klok mee, de spindel van de afsluiter maakt dan een op- en neerwaartse beweging op het schroefdraadgedeelte.
 

Terugslagkleppen

Terugslagkleppen

Een terugslagklep zorgt ervoor dat de vloeistof slechts één richting op kan stromen. De terugslagkleppen uit deze serie zijn verkrijgbaar met zowel een hangende klep met neopreen afdichting, als met een RVS veer. De terugslagkleppen zijn uitgevoerd met zowel messing als RVS en is voorzien van 2 x binnendraad.
 

Heeft u een terugslagklep nodig voor in uw installatie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

logo1_edited.png