top of page

Afsluiters

FlexInd Afsluiters

Toonaangevende leverancier van duurzame afsluiters:
FlexInd B.V.'s hoogwaardige assortiment van kogelkranen & vlinderkleppen.

Als uw premium leverancier van afsluiters, zet FlexInd B.V. de norm voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. We bedienen een breed scala aan sectoren, van industriële productie tot scheepvaart en landbouw, met een uitgebreid assortiment aan afsluiters, waaronder kogelkranen, rvs kogelkranen, mini kogelkranen, 3-weg kogelkranen, vlinderkleppen en geflensde kogelkranen.

 

Onze kogelkranen - bekend om hun efficiënte werking en levensduur - zijn een essentieel onderdeel in de regeling van de vloeistofstroom in talrijke toepassingen. Onze kogelkranen RVS, speciaal ontworpen om corrosie te weerstaan, beloven een langdurige duurzaamheid voor uw zwaarste taken.

 

Maak ruimte voor onze flexibele mini kogelkranen. Deze compacte oplossingen zijn perfect voor beperkte ruimtes, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Gaat het om complexe leidingnetwerken waar meer dan een enkele invoer- of uitvoerstroom vereist is?
Kijk dan niet verder dan onze 3-weg kogelkranen, gebouwd om de vloeistofstroom effectief te reguleren.

 

Flexind B.V. is ook uw go-to bron voor vlinderkleppen, beroemd om hun lichte constructie en lage kosten, ze zijn ideaal voor het regelen van de grote stroomsnelheden. En onze geflensde kogelkranen? Deze zwaargewichten zijn specifiek gemaakt voor veeleisende situaties waarbij hoge druk en temperatuur een rol spelen.

 

Laat Flexind B.V. uw partner zijn in kwaliteitsafsluiters. We zijn trots op onze reputatie voor levering van superieure producten, op maat gemaakte oplossingen en ongeëvenaarde klantenservice. Vertrouw op ons voor al uw afsluiter behoeften.