top of page

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

Bunker & Offshore slangen ALFAGOMMA

Bent u op zoek naar industriële slangoplossingen die betrouwbaar, duurzaam en vervaardigd zijn door een marktleider? FlexInd introduceert de Alfagomma bunker & offshore slangen, uw vertrouwde keuze voor maritiem transport en zware industriële toepassingen.

Met meer dan een halve eeuw expertise staat Alfagomma bekend om zijn hoogwaardige slangen en hydraulische systemen. De Alfagomma 648AA en 615AA lijnen zijn ontworpen om te voldoen aan de meest rigoureuze eisen van de offshore- en bunkerindustrie.

 

Ontdek de Alfagomma 648AA slang

De Alfagomma 648AA is een bunker-leveringsslang, geoptimaliseerd voor het veilig overbrengen van petroleumproducten onder zware omstandigheden. Met een sterke synthetische binnenbekleding bestand tegen oliedoorvoer en een weerbestendige buitenlaag, garandeert deze slang een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

Kenmerken:

- Sterke NBR-binnenrubberlaag, bestand tegen olie, brandstof en andere petroleumproducten.

- Slijtbestendige, weer- en zeewaterbestendige buitenlaag.

- Verstevigde staaldraadinlagen voor maximale drukweerstand en duurzaamheid.

- Flexibel ontwerp, ideaal voor gebruik in beperkte ruimtes en voor nauwkeurige handling.

 

Alfagomma 615AA: De Ultieme Offshore Slang

 

Specifiek ontworpen voor het werken in de meest veeleisende offshore-omgevingen, biedt de Alfagomma 615AA een uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze robuuste slang levert optimale prestaties in offshore olieboringen, waar sterkte en flexibiliteit essentieel zijn.

 

Kenmerken van de Alfagomma 615AA:

 

- Uitzonderlijke weerstand tegen hoge drukken, dankzij de vier- en zesdraadsspiraalversterking.

- Hitte-, olie-, en weersbestendige buitenbekleding.

- Ontworpen voor een lange levensduur onder strenge offshore-toepassingen.

- Flexibel en makkelijk te hanteren, zelfs onder extreme omstandigheden.

 

Waarom Kiezen voor FlexInd?

 

Bij FlexInd zijn we trots om Alfagomma's geavanceerde technische oplossingen te leveren, gericht op het verhogen van de efficiëntie en veiligheid in uw operaties. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren bij het selecteren van de juiste Alfagomma-slang voor uw specifieke behoeften.

 

Vertrouw op de Expertise van FlexInd

 

Het vinden van de perfecte balans tussen kracht, flexibiliteit en duurzaamheid hoeft geen uitdaging te zijn. Met de Alfagomma bunker & offshore slangen, aangeboden door FlexInd, bent u verzekerd van een kwalitatieve oplossing die aan uw verwachtingen zal voldoen – en deze zal overtreffen.

 

Kies nu voor Alfagomma via FlexInd, uw partner in industriële slangen en connecties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website om ons volledige assortiment te ontdekken.

 

Zet nu de stap naar betrouwbare en efficiënte bunker en offshore slangoplossingen met Alfagomma en FlexInd.

bottom of page