top of page

FlexInd levert sinds 1 Oktober hydrauliek buis van Benteler!

Geweldig nieuws voor alle industrie professionals en gewaardeerde klanten van FlexInd! We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij sinds 1 oktober hydrauliek buizen van het gerenommeerde merk Benteler aan ons assortiment zullen toevoegen, de Rolls Roys onder de buizen.


Benteler staat wereldwijd bekend om haar superieure engineering en productkwaliteit. Deze hydraulische buizen zijn uitermate geschikt voor de meest veeleisende industrieën. Ze bieden een lange levensduur, verbeterde efficiëntie en ongeëvenaarde buigprestaties.


Nog indrukwekkender is het feit dat we deze superieure producten kunnen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit bewijst de voortdurende toewijding van FlexInd aan zowel kwaliteit als betaalbaarheid.


Bij FlexInd streven we er voortdurend naar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Door Benteler's hydrauliekbuis aan ons assortiment toe te voegen, bevestigen we opnieuw onze toewijding om u de allernieuwste en beste producten op de markt te bieden.


Voor vragen of bestellingen kunt u contact met ons opnemen via onze gebruikelijke kanalen. We kijken ernaar uit u van dienst te zijn met ons nieuwe, uitstekende productaanbod!


Te leveren in de kwaliteiten:

- E235 (+N) (St. 37.4) EN 10305-4

- E355 (+N) (St. 52.4) EN 10305-4


T: +31 (0)85 23 69 922コメント


bottom of page