top of page

🔹Nieuwe medewerkers en uitbreiding van ons aanbod bij FlexInd! 🔹

Met trots kondigen wij aan dat vanaf 1 oktober Jamy Spratt en Schiopoaea Iulian Gabriel het team van FlexInd komen versterken.


Jamy Spratt heeft uitgebreide ervaring op het gebied van logistiek en inkoop, en we zijn ervan overtuigd dat hij ons team zal versterken bij het optimaliseren van onze inkoopprocessen. Gaby Schiopea zal verantwoordelijk zijn voor het runnen van ons magazijn en de werkplaats. We zijn ervan overtuigd dat Gaby de efficiëntie binnen ons bedrijf zal vergroten.


Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat wij per 1 oktober ons aanbod gaan uitbreiden met hydrauliekcomponenten. Met deze nieuwe toevoeging bieden we een nog breder scala aan hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. U kunt ons uitgebreide aanbod vinden op www.flexhydraulics.nl.


Met deze nieuwe medewerkers en onze uitgebreide productlijn streven we ernaar om de concurrentie een stap voor te blijven en onze klanten een complete en kwalitatief hoogstaande ervaring te bieden.


Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u van dienst te zijn.
Comentários


bottom of page