top of page

Industrieslangen

ALFAGOMMA INDUSTRIESLANGEN

FlexInd: Uw betrouwbare leverancier van ALFAGOMMA industrieslangen

FlexInd is uw vaste adres voor hoogwaardige industrieslangen van het gerenommeerde merk ALFAGOMMA. Onze robuuste, duurzame en flexibele ALFAGOMMA industrieslangen zijn ontworpen om te presteren in de meest veeleisende industriële omgevingen, waarbij betrouwbaarheid en prestaties van cruciaal belang zijn.

 

Met jarenlange ervaring en expertise in industriële slangen- en fittingoplossingen, is FlexInd trots de ALFAGOMMA reeks aan te bieden – een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu op zoek bent naar hydraulische, industriële of roestvrijstalen slangen, ALFAGOMMA producten worden ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

 

Bij FlexInd begrijpen we dat elke industrie uniek is en specifieke eisen stelt. Dit is de reden waarom wij een uitgebreid assortiment van ALFAGOMMA industrieslangen aanbieden, zodat we voor elke toepassing een oplossing kunnen leveren. Of het nu gaat om olie- en gasindustrie, voedsel- en drankenindustrie, constructie of landbouw, onze ALFAGOMMA slangen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing.

 

Ontdek vandaag nog het verschil dat ALFAGOMMA industrieslangen kunnen maken in uw bedrijfsactiviteiten. Neem contact op met FlexInd, uw betrouwbare leverancier van ALFAGOMMA slangen- en fittingoplossingen. Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren en de beste oplossing voor uw industrie te vinden.

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Productoverzicht Industrieslangen

ALFAGOMMA 591AE, 593AK, 702AA

 In deze groep agriculture slangen ook wel landbouw slangen genoemd zitten onder andere slangtypes als de Alfagomma 591AE, Alfagomma 593AK en Alfagomma 702AA airseeder slang. 

ALFAGOMMA 740AA, 741AA

Flexind B.V. heeft een groot assortiment betonpompslangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. Zowel 740AA als 741AA zijn speciaal ontworpen voor heavy duty applications. 

brandweerslang

Flexind biedt een compleet assortiment platoprolbare en brandweer slangen van Alfagomma, speciaal ontworpen voor heavy duty applications zoals bij brand.  

Composiet slangen

composietslang

De composiet slangen van Alfagomma zijn slangen die zijn opgebouwd uit meerdere lagen van verschillende materialen. Zogenaamde “composities” van verschillende lagen gemaakt van o.a. polyamide, polypropyleen en PTFE.

slanglogo.png
60Daa.tif

Alfagomma heeft een reeks dock- en ship-to-ship-slangen ontwikkeld om aan de strenge voorschriften te voldoen van de internationale olie- en gasindustrie. Meer dan 60 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en productie van slangen, verzekeren het juiste product! In deze product groep vallen onder andere de 60DAA, 64AAA maar ook de composietslang 6N511 EN. 

720AA.tif

Flexind B.V. biedt een breed scala aan rubberen en PVC-slangen voor bulkvoedsel die volledig voldoen aan de bestaande voorschriften voor materialen in contact met voedsel. In deze serie zitten onder andere vispomp slangen en types als 720LA, 760LA en 949AA van het merk Alfagomma.

Chemicaliën & multipurpose slangen

Hoogwaardige chemie en multipurpose slangen van het merk Alfagomma voor het transport van onder andere adblue of DEF dit pakket omvat ook slangen welke geschikt zijn voor 98% van de bestaande chemicalien. Tevens kunnen wij deze slangen voor u voorzien van de juiste koppelingen en waar nodig voorzien van een testcertificaat. 

Gas & zuurstof slangen

Hoogwaardige gasslangen van het merk Alfagomma voor het transport van onder andere aardgas, acetyleen, lpg, propaan, stikstof en zuurstof. Daarnaast zijn onze gasslangen ook in twin-uitvoering leverbaar. De slangen voldoen aan normen zoals EN ISO 3821.

slanglogo.png
Heet water / stoom slangen

FlexInd B.V.  biedt een breed assortiment hoogwaardige, veilige en betrouwbare stoomslangen van het merk Alfagomma met
verschillende oplossingen van koppelingen en klemmen om aan de marktvereisten te voldoen. In deze serie zitten onder andere types als 340AA, 340AH en 341AH. 

Levensmiddelen slangen

FlexInd B.V. biedt een breed scala aan rubberen en PVC-slangen voor voedselslangen die volledig voldoen aan de bestaande voorschriften voor materialen in contact met voedsel met verschillende koppelingen en klemmen om aan de marktvereisten te voldoen. In deze serie zitten onder andere types als 400LE, 350LE en 472OO van het merk Alfagomma. 

Marine slangen 6E1AA

In het pakket marine slangen van Alfagomma zitten onder andere marine sanitary hose en Marine exhaust slangen voorzien van Lloyds type approval voor SAE J2006/R2 - ISO 13363/2/A+B. Tevens kan deze slang gebruikt worden als Bilge pomp slang. Denk hierbij aan types zoals de 202LL en 6E1AA.

Offshore slangen

ALFAGOMMA biedt een compleet assortiment toevoerslangen. Deze groep bevat slangtypes zoals 615AA, 715AA en 415LI.

slanglogo.png
Olie & benzine slangen

De olie en benzine slangen van Alfagomma worden onder andere gebruikt als hydrauliek retourslang, op tankwagens, in de haven als laad- en losslangen of als Ship to Shore Dockhose. In deze serie zitten onder andere de bekende 605AA (R4), 619AA, 1TE/R6 maar ook bijvoorbeeld de 650AA.

Perslucht slangen 185AA

FlexInd B.V. heeft een groot assortiment persluchtslangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 185AA, 195AT of de 155AA speciaal ontworpen voor heavy duty applications.

Sandblast slangen

Flexind B.V. heeft een assortiment sandblast en plaster slangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 753AA, 755AA of de 757AA plasterslang leverbaar tot wel 55 Bar. 

Slijtvaste slangen

Slijtvaste slangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 714HA, 720AA of de 719AA Alfatracto de meest kosten effectieve oplossing voor het verwerken van schurende materialen door de herbruikbare muff koppelingen.

slanglogo.png
Ventilatie slangen 171OO

Zeer flexibele en vaak dunwandige slangen voor het afzuigen van lucht, gas, rookafzuiging of ventilatie. Ook geschikt voor afzuiging van schurend materiaal. Met O.A. types 178AA & 171OO van Alfagomma.

Water & liquids

Flexind heeft een groot assortiment water slangen van het merk Alfagomma. In deze serie zitten onder andere types als 202AA, 267BE en 2P1AA Evolution extra soepele slang. 

Metaal slangen

Metaalslang_edited_edited_edited_edited.

Flexind heeft een mooi assortiment aan metaal slangen. Het unieke aan metaal slangen is dat deze 100% recyclebaar zijn. Ook buiten in slechte weer omstandigheden blijft deze slang goed. Metaal slangen zijn zeer flexibel en resistent tegen de meesten chemica's

Slangbescherming

Slijtvaste slangen

Slijtvaste slangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 714HA, 720AA of de 719AA Alfatracto de meest kosten effectieve oplossing voor het verwerken van schurende materialen door de herbruikbare muff koppelingen.

ALFAGOMMA industriële slangen

FlexInd levert rubberen slangen in verschillende soorten en maten van het merk Alfagomma. Voor elke industrie en toepassing is een geschikte slang beschikbaar. Grote voorraad, snelle levering en hoge kwaliteit is waar FlexInd voor staat.
Agriculture slangen, betonpomp slangen, brandweer slangen, composiet slangen, bunker slangen, bulk voedsel slangen of een andere slang nodig? Bekijk ons assortiment hieronder of neem contact op met een van onze specialisten.

slanglogo.png